Toppblogg.no

Nyheter, oppdateringer og ønsker for topplisten for bloggere

Om Toppblogg

Toppblogg.no er en toppliste-tjeneste hovedsaklig for bloggere, men også vanlige nettsider. Den fungerer så enkelt som at du registrerer bloggen din og får en knapp du må lime inn på bloggen din. Så snart den er limt inn vil toppblogg.no begynne å hente statistikk fra bloggen din, som vil være synlig for deg og andre.

Topplisten bygges så «live» ut ifra hvem som har flest besøk i bloggen sin. Dette gir også selvfølgelig besøk tilbake til din blogg da mange klikker på bloggene i topplisten.

Dette er en gammel og kjent måte å få besøk på og topplister har vært tilstede i hvertfall 10-15 år nå. Det finnes flere topplister, men målet til Toppblogg.no er å skille seg ut ifra andre lister ved å ha bedre utseende, oversikt, muligheter og tjenester.

Tjenesten er lansert i samarbeid med Bloggnorge.com og Dittnettsed.com

Annonser

Kommentarer

 1. Mats sier:

  Godt forslag! Jeg skal legge inn de kategoriene, men det går dessverre ikke å ha underkategorier slik det er satt opp i dag, men skal ta det med på listen til muligheter i fremtiden. Takk igjen for gode forslag!

 2. Lisen sier:

  Hei. Jeg har et ønske om at det kan spes på med litt fler kategorier for bloggene. Jeg for eksempel har en strikkeblogg, og da kunne det vært naturlig å legge den i en kategori som heter «hobby», «håndtverk» «håndarbeid» eller lignende. Pr i dag ligger bloggen min under Design, men jeg føler at den er litt malplassert.

  Hilsen Lisen :)

 3. Mats sier:

  hei per. jeg forsøkte nettopp med 2 forskjellige pc’er og det fungerte fint. har du sjekket au ditt passord er lengre enn 3 bokstaver og at du har gtastet samme passord i begge passordfelter?

 4. Per M. sier:

  Har prøvd å registrere en blogg på toppblogg.no, men får stadig en melding om at det ble en feil med registreringen. Feilen spesifiseres med » legge inn et passord».

  Uansett om passord inneholder kun få og enkle tegn vil ikke registreringen gå gjennom. Har prøvd med nettleserne Chrome og Opera.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Toppblogg.no" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.