Toppblogg.no

Nyheter, oppdateringer og ønsker for topplisten for bloggere

Vi har passert 500 medlemmer!

Kategori: Nyheter | 6 kommentarer » - Skrevet lørdag 4. februar , 2012

Toppblogg har nå passert 500 bloggere! Dette er 500 aktive medlemmer. Topplisten sletter automatisk de medlemmer som ikke velger å bruke knappen eller som er spam, så tallet er veldig riktig!

Vi takker alle som har blitt medlem :) og vil fortsette å bygge ut tjenesten slik at din blogg får mer besøk, som er et av våre hovedmål

Annonser

Kommentarer

  1. Mats sier:

    Uff da. De gir seg aldrig!! Takk for at du sier ifra. Jeg har slettet de nå og bannet IP-adressen så får vi se om de gir seg :) Vi vil også se på forbedringer her.

    Tusen takk for at du varslet!! :)

  2. Meg sier:

    Hei hei, Jeg er veldig veldig fornøyd med tjenesten deres, men må si at jeg ikke er så fornøyd med at en gratis porno side er på 2 andre plass på topp listen. Synes ikke slikt hører hjemme på en topp liste for blogger. Men ellers glimrende opplegge :D

  3. Mats sier:

    Hei Cecilie,

    Hva er adressen til bloggen din? Så skal jeg finne det ut og sende e-post med brukernavn og passord til e-postadressen som står registrert på kontoen :)

  4. Cecilie sier:

    Hei, jeg har i grunnen meldt meg inn her, men husker verken passord eller brukernavn, hva skal jeg gjøre??

  5. Mats sier:

    Hei Eva, koden skal limes inn i HTML-området i din blogg. Hvilken blogg har du? Kanskje jeg finner eller lager en guide til deg på hvor du finner dette :)

  6. heei! jeg har meldt meg inn i toppblogg, og da jeg meldte megg inn kom denne beskjeden «Vi har nå mottatt informasjon om din blogg. Lim inn denne koden i sidemenyen eller bunnen av bloggen din slik at du kan bli rangert på listen og se statistikk. Dersom ikke denne koden legges inn vil din side befinne seg i bunnen av listen og kort tid etter bli slettet automatisk av vårt system.» men jeg skjønner ikke hvor jeg skal sette denne koden? og grunnen til at jeg måtte skrive det her var at jeg ikke fant noe slikt «kontakt oss» … håper dere så raskt som muligt kan svare meg på dette… :- )(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Toppblogg.no" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.