Toppblogg.no

Nyheter, oppdateringer og ønsker for topplisten for bloggere

Besøk oss på Facebook

Kategori: Nyheter | 4 kommentarer » - Skrevet onsdag 22. juni , 2011

Vi ønsker å takke alle som er blitt medlem av vår Facebook side og har nå fått mulighet til å få vårt egen Facebook-adresse, Dette gjør det lettere for deg å finne frem neste gang.

Den nye adressen er:
http://www.facebook.com/toppblogg

Del gjerne en link til din blogg, med toppblogg-merke, på veggen om du er innom :)

Annonser

Kommentarer

 1. Mats sier:

  Hei Lise,

  Om du logger deg inn med det brukernavnet og passordet du fikk når du registrerte deg vil du kunne endre beskrivelsen inne på medlems info.

  Har du glemt passord kan du lett fikse dette ved å gå inn her:
  http://toppblogg.no/index.php?a=lost_pw

 2. Heisan :) Har nettopp registrert bloggen hos dere, men skulle så gjerne ha redigert beskrivelsen av bloggen min. Hvordan går jeg frem da? Fant ingen info om dette.
  Mvh Lise

 3. Mats sier:

  Nei, vi kaster ut disse «jævlene» fortløpene, men spammere er også litt smarte. Det er lagt inn en ord-bekreftelse på registreringen nå sm skal stope disse, samtidig vil alle bloggere eller hjemmesider som registrerer seg uten å legge inn toppblogg-knapp på siden bli slettet automatisk etter 60 dager. Så disse vil aunsett forsvinne pga at de ikke har noe knapp.

  Vi sletter også manuelt. Jeg var nettopp inne og slettet 15 stykk og finkjemmer listen hele tiden.

 4. Hei! Ser det har blitt lagt til en rekke blogger i går som tydeligvis er samme.. Er det lov?(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Toppblogg.no" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.