Toppblogg.no

Nyheter, oppdateringer og ønsker for topplisten for bloggere

Forbedret statistikk

Kategori: Oppdateringer | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 29. mars , 2011

Det er kommet ny statistikk inne på statistikksiden til hver blogg. Etter lanseringen så vi det som nødvendig å ha en form for grafisk visning av hvor mange som har besøkt bloggen til hver av medlemmene. Vi har derfor lagt inn en grafisk visning av hvor mange som har besøkt bloggen.

Nedenfor kan du se en screenshot over hvordan dette ser ut:

Annonser

Kommentarer

  1. Mats sier:

    De fleste statistikksystemer har forskjeller i tallene. Det er mange årsaker til dette som f.eks. måten det telles på, hva som telles, hvilke som besøker tjenesten, når man besøker tjenesten osv osv osv…

    Det jeg kan si er at statistikken ser som regel ganske lik ut, men at det alltid vil være avvik fra system til system. Så når det gjelder statistikk er det viktig å ikke ta et tall for nøyaktig men at dette er ca hvor mange som besøker din side. :)

  2. NA sier:

    Hvorfor teller statistikken deres en helt annen (lavere) statistikk enn den jeg får fra min bloggplattform, blogg.no? :)(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Toppblogg.no" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.